- GRATIS VERZENDING OP POSTERS & CANVAS -

0

Je winkelwagen is (nog) leeg

Cartoon Me

BESTEL HIER JE EIGEN CARTOON

Hét idee achter CARTOONED.NL is dat jij je unieke, persoonlijke, exclusieve Cartoon kunt laten maken. Jouw foto wordt door onze tekenaars met de hand tot een kunstwerk gemaakt.

Dat is toch vét? Ieder mens is uniek, iedere foto is uniek en iedere CARTOON is op zeker uniek! Een tekenaar (wij vinden hem stiekem een kunstenaar...) gaat op basis van je foto aan de slag om je Cartoon te maken.

Je kunt ervoor kiezen je favoriete foto naar ons te sturen, wij maken er een Cartoon van. Je kunt tot 3 personen (of dieren) opnemen in je Cartoon. Bij het plaatsen van je bestelling kun je tot 3 foto's uploaden. Wij maken er dan een prachtig totaalplaatje van. We hanteren een standaardprijs voor je Cartoon, voor iedere extra persoon (of dier) betaal je een kleine meerprijs. Onze tekenaars zijn doorgaans 1 a 2 uur bezig met je Cartoon. Voor dit bedrag krijg je binnen 72 uur (dat zijn máár 3 dagen) je Cartoon in je mailbox. Cool hè?

Voor het maken van een Cartoon hebben we een aantal Richtlijnen. Dit om misverstanden te voorkomen, maar om er vooral voor te zorgen dat je weet wat je kunt verwachten van ons. 

x
x