- GRATIS VERZENDING OP POSTERS & CANVAS -

0

Je winkelwagen is (nog) leeg

FAQ - Veelgestelde vragen

We zijn mega-snel met het beantwoorden van reacties; maar om je het tikken van een e-mail te besparen hieronder de meest gestelde vragen.

-> Hoe werkt het nou met het maken van een Cartoon?

Je kiest een foto - graag zo groot mogelijk, zo scherp mogelijk (het aantal beeldpuntjes van je afbeelding moet zo hoog mogelijk zijn -> lees: véél pixels).

Je plaats je bestelling en onze designers gaan je unieke Cartoon maken. Op basis van je bestelling krijg je of het product met daarop jouw Cartoon geprint of gedrukt thuis afgeleverd en/of je krijgt je Cartoon in je mailbox.

Bekijk de Video op de Homepage of lees het Stappenplan.

-> Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling krijg?

Bij ieder product staat een gemiddelde levertijd. Dit wordt nagenoeg altijd gehaald. Onze ervaring is dat dit 98% van de keren gehaald wordt. Vanaf het moment dat je de bevestiging op het scherm én in je e-mail hebt ontvangen gaat deze levertijd in. Volg het pakket via de code die je op je mail krijgt zodra het pakket ons magazijn verlaat.

-> Wat betaal ik voor het verzenden van mijn bestelling?

Voor alle bestellingen, onafhankelijk van het aantal producten of het totale bedrag, rekenen we € 0,00 verzendkosten. Je betaalt dus geen verzendkosten, geen afhandeling, administratie of andere onverwachte kosten. De prijzen op de website zijn all-in, inclusief BTW.

-> Ik wil alleen een Cartoon laten maken, kan dat?

Dat kan zeker! Een exclusieve Cartoon, op hoge resolutie ontvang je in je mailbox. Je kunt je Cartoon hier bestellen. Je kunt tot maximaal 3 personen of dieren laten verwerken in jouw unieke Cartoon.

-> Mag ik ook een foto van Superman gebruiken?

Nee, een heel kort maar resoluut antwoord. Volgens de wet mag je als je zelf een foto hebt genomen, er een tekening van maken en verkopen/aankopen. Helaas zal het heel moeilijk worden om Superman op de foto te zetten -> tenzij je héél snel bent... 'Is it a plane?' ;-) Kijk hier voor de richtlijnen voor het plaatsen van je bestelling. 

-> Kan ik mijn bestelling ook ruilen?

Nee, helaas kunnen we gepersonaliseerde producten niet terugnemen. Ook al heb je ongetwijfeld een geweldige Cartoon laten printen; de kans dat iemand anders deze over wil nemen is voor ons te klein om het terug te nemen.

-> Kan ik ook een digitale proef ontvangen? 

Om het bestelproces niet te vertragen, maar ook omdat we het volste vertrouwen hebben in onze designers bevestigen we geen ontwerpen. Op basis van voorbeelden is een gedegen afweging te maken of je - net als wij - het volste vertrouwen hebben in een goede Cartoon.

-> Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, helaas kun je je bestelling niet afhalen.

x
x