- GRATIS VERZENDING OP POSTERS & CANVAS -

0

Je winkelwagen is (nog) leeg

Over Cartooned.nl

Hét idee achter CARTOONED.NL is dat wij je unieke, persoonlijke, exclusieve Cartoon maken. 

Een tekenaar (en wij vinden het stiekem een kunstenaar...) gaat op basis van je favoriete foto aan de slag om je Cartoon te maken. Je kunt hier een aantal dingen mee doen! Zo kun je de Cartoon bestellen en als (hoge resolutie) afbeelding ontvangen, maar mooier nog; je kunt er een poster of canvas van laten maken. 

CARTOON ME!

Je kunt tot 3 personen of dieren aan je Cartoon toevoegen. Stel je wilt op de foto met je Favo dier, zoals bijvoorbeeld hieronder? Dan kan dat. 

Help ons op weg en beschrijf je wensen zo nauwkeurig. Wat wil je op de achtergrond? Welke kleur? Zoals je op de voorbeelden kunt zien kiezen we er bewust voor om de achtergrond in 1 kleur of niet te gedetailleerd te tekenen. Aan de ene kant heeft dit er mee te maken dat we aandacht schenken aan de Cartoon en een te moeilijk te tekenen achtergrond teveel tijd in beslag neemt. Ook zorgt een effen achtergrond ervoor dat de Cartoon beter uitkomt. 

We brengen zo nu en dan een ode aan personen die van betekenis zijn geweest op wat voor manier dan ook. Deze prints zijn als cadeau bestemd voor degene die er op afgestemd staat. We verkopen deze prints niet!

Waarom doen we wat we doen?

Omdat het kan... én omdat we jou een UNIEK kunstwerk gunnen. Hoe leuk is het jezelf te verwennen met een prachtige Cartoon, hoe dankbaar is het om iemand te verrassen met een geweldige Poster of Canvasdoek?

Cartooned.nl

-> HET IDEALE VERJAARDAGSCADEAU - (voor jong en oud)
-> HET UNIEKE AFSCHEIDSIDEE - (je collega of teamgenoot)
-> HET PRACHTIGE AANDENKEN AAN JULLIE JUBILEUM - (zoveel jaar bij elkaar, zoveel jaar bij de zaak, zoveel jaar als vrijwilliger betrokken)
-> HET EXCLUSIEVE KRAAMGESCHENK
 -

Dat is de reden waar we het voor doen... Om jou en de mensen om je heen te laten GENIETEN!

Heb je nog vragen? Check onze Veelgestelde Vragen sectie, of stuur ons een bericht

Onze gegevens:
Cartooned.nl
Kvk: 69458154
info@cartooned.nl

x
x